Zaktraining

Zaktraining is een perfecte Total Body Workout. Om die reden is zaktraining op dit moment ook zeer populair, bij zowel de heren als de dames.
Tijdens de Zaktrainingen worden diverse kickbokstechnieken uitsluitend en alleen geoefend op de bokszak. Deze oefeningen worden gecombineerd met oefeningen uit het crossfight aanbod. Echter het trainen op de zak voert de boventoon.
Zaktraining is een intensieve uitdaging om nieuwe technieken te leren en kracht op te bouwen in elke spiergroep in je lichaam. Je verkrijgt tevens een veel grotere flexibiliteit in het bewegen van je lichaam. Hoe langer en hoe meer je zaktraining beoefent, hoe hoger en sneller je uiteindelijk leert trappen en stoten. Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt een zaktraining het mogelijk om kracht-, flexibiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. De technieken zijn veelzijdig en voor iedereen te leren.
Zaktraining is explosief, intensief en heeft een zeer grote positieve impact op jouw lichaam. Daarnaast is een zaktraining een prima manier om stress af te laten vloeien. Ook hier maakt Stellingwerf Gym weer de verbinding tussen het fysieke en mentale aspect van het sporten.
De zaktraining wordt aangeboden op de dinsdagavond van 19.00 – 20.00uur en op donderdagavond van 20.00 – 21.00uur. Wanneer de lessen aanslaan, kunnen we overwegen om het aanbod uit te breiden. Vooralsnog hebben wij plaats voor 16 personen per les.