Kickboksen

Kickboksen is een vechtsport die met name vanaf de jaren zeventig hard aan populariteit won. Kickboksen combineert het stoten van boksen met het trappen van karate en taekwondo. Aanvallen en verdedigen mag bij deze sport zowel met je armen als benen.

Kickboksen bij Stellingwerf Gym

Je kunt bij ons altijd terecht voor lessen in kickboksen, of je nu een beginner bent of juist al een gevorderde kickbokser. Je krijgt de vrijheid om te kickboksen op je eigen niveau. Wel wordt van je vereist dat je jezelf onderwerpt aan de discipline en gedragscodes die zo typisch zijn bij deze Oosterse vechtsport. Bij de trainers van Stellingwerf Gym staan respect, sportiviteit en liefde voor de sport hoog in het vaandel. Uiteraard zal er binnen de lessen aandacht zijn voor de fysieke en mentale weerbaarheid van de sporters

Kom ook kickboksen!Wil je ook kennis maken met deze samensmelting van boksen met karate en taekwondo? Kom dan eens langs bij Stellingwerf Gym. Bekijk ons lesrooster om te zien wanneer de kickbokslessen voor deze week staan ingepland. Je kan uiteraard altijd komen voor een gratis proefles. Laten ons van te voren weten dat je langskomt en wij zorgen dat de juiste spullen voor jou klaar liggen.