Personal training

Bij Stellingwerf Gym geloven we dat personal training voor veel mensen de meest effectieve manier van trainen is. Een personal trainer is er helemaal voor jou. Je traint namelijk één op één met je PT.  Hij laat jou zien welke kracht- en cardio-oefeningen geschikt zijn om bijvoorbeeld af te vallen of spieren op te bouwen, en hoe je kunt variëren. Snel resultaat gegarandeerd. Naast PT in crossfight bieden wij ook personal kickboksen.

Voor wie is personal training bedoeld?
Wil je afvallen? Meer spieren? Je conditie verbeteren? Of heb je vooral iemand nodig die zorgt dat jij in actie komt? Wat je persoonlijke doelen ook zijn, een personal trainer helpt je ze te behalen. Een PT haalt jou uit je comfortzone en zorgt dat jij net even dat stapje extra zet. En hij laat je zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf waarschijnlijk denkt.

Nieuwsgierig?

Vraag naar de mogelijkheden bij Stellingwerf Gym. Een eerste intake waarin de gezamenlijke doelen worden opgesteld is wat ons een betreft een voorwaarde voor een goede start.

Kosten

Om personal training laag drempelig te houden proberen wij de prijs laag te houden. Personal training kost nu €30 per uur (excl.btw).

klantrecensie 

Sporten? Ik? Dat was toch wel een “heel ver van mij bed show”. En toch werd mijn nieuwsgierigheid gewekt bij Stellingwerf gym. Ik heb de brutale schoenen aangedaan, en heb een kennismakingsafspraak gemaakt. Diezelfde week had ik een eerste trainingsafspraak met mijn personal trainer. Met frisse tegenzin ben ik er heen gegaan en heb ik mijn eerste stap gezet in de wereld van sporten.

En…. ik vind het verrassend leuk! Het kickboksen, afgewisseld met kracht oefeningen. Goede begeleiding, die naast je staat, je aanmoedigt en er voor zorgt dat je door gaat. Ik heb de smaak te pakken en durf te zeggen dat ik het oprecht leuk vind om zo actief bezig te zijn!